Administratívno - obchodný priestor Staré Mesto

10,- € -
- - nie
Bratislava - Staré Mesto

REI PREMIUM: ponúkame do prenájmu administratívno-obchodný priestor v nákupnej pasáži LUXOR v centre Starého mesta.
Pasáž je dostupná z troch ulíc - Dunajskej, Grösslingovej a Štúrovej. Obchodný priestor je situovaný na 1. poschodí obchodnej pasáže. Má atypický tvar, predná časť priestoru je presklenená. V priestore je samostatne ovládaná klimatizácia, drevená podlaha. Priestor má samostatné meranie spotreby el. energie. Žiadosť o zriadenie tel. linky resp. internetu si klient zabezpečuje sám. Dispozíciu priestoru je možné meniť po dohode s prenajímateľom na náklady nájomcu.

Priestor na prenájom má plochu 53,13 m2.

Mesačné nájomné je vo výške 10,00 €/m2 bez DPH + 2,- €/ m2 za služby bez DPH.
Energie sú účtované podľa skutočnej mesačnej spotreby. V cene za služby je zahrnuté užívanie soc. zariadenia v spoločných priestoroch, 24 hod. strážna služba, upratovanie spoločných priestorov a všetky služby súvisiace s prevádzkou budovy. Pri podpise nájomnej zmluvy skladá klient kauciu vo výške jedného mesačného nájomného + jednomesačného nákladu na energie a služby (cca 100,- €/mes. bez DPH). Nájomné sa hradí mesačne vopred.

Budova v ktorej sa priestor ponúka, má energetický certifikát triedy B-IEH/B.
V nákupnej pasáži sa nachádzajú obchodné prevádzky so sortimentom zdravej výživy, textilná galantéria, oprava odevov, Maxiobuv, predajňa s kreatívnymi predmetmi, obedové bistro a kaviareň UMAMI. Na poschodí sa nachádza dietologická spoločnosť Svet zdravia, kaderníctvo a kozmetika.

V budove POG sa nachádza aj administratívna časť (6. poschodí) a je plne obsadená.

Priestor je voľný od 01.10.2019


V budove máme ešte posledné voľné parkovacie miesta.
Mesačné nájomné za jeden parkovací box je 150,- € bez DPH. Prístup do garáže je 24 hod. denne 365 dní v roku.
V garáži je kamerový systém.

IMG_7681.JPG IMG_7678.JPG IMG_7680.JPG

Pre viac informácií, prosím, volajte
0948 963 963

Novinky e-mailom

Ak chcete pravidelne dostávať informácie o nových nehnuteľnostiach v našej ponuke, prihláste sa prosím k odberu newsletteru.

Prihlásenie k odberu noviniek
Poslať na e-mail
REI PREMIUM JE PRÉMIOVÁ REALITNÁ KANCELÁRIA, ČLEN ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA, S PôSOBISKOM PREDOVŠETKÝM V BRATISLAVSKOM KRAJI, KTORÁ SVOJIM KLIENTOM UŽ VIAC AKO 10 ROKOV PONÚKA SVOJIM KLIENTOM NADŠTANDARDNÉ SLUŽBYV OBLASTI SPROSTREDKOVANIA PREDAJA, PRENÁJMU A KÚPY NEHNUTEĽNOSTÍ. VäČŠINU NAŠICH PONÚK MÁME V EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ A TOMU ZODPOVEDAJÚ AJ NAŠE SLUŽBY. REI PREMIUM JE TOU PRAVOU VOĽBOU PRE INVESTOROV, DEVELOPEROV, ALE I KLIENTOV JEDNOTLIVCOV HĽADAJÚCICH SVOJE BÝVANIE.