Prenájom obchodný priestor s výkladmi - Gorkého ulica centrum - 85m2

1.200,- € 84 m²
- - nie
Bratislava - Staré Mesto

SK
Ponúkame na prenájom obchodný priestor na Gorkého ulici. Obchod má rozlohu 84 m2.

Obchodný priestor sa nachádza v úplnom centre mesta a má výklady po celej dĺžke predajne. Nachádza sa v novostavbe s kanceláriami, v prechode z Laurinckej na Gorkého ulicu. Začína pešiu zónu čo je veľká výhoda, lebo aj Vy či Vaši klienti môžu prísť autom.

V tomto prechode sa nachádza viacero prevádzok, ako napr. lekáreň, reštaurácia atď. V budove a v celom okolí sa nachádza veľa firiem. Tento priestor je vhodný aj ako kaderníctvo, pobočka banky, či realitná, alebo cestovná kancelária a veľa iných.

Cena je 1 200,- € plus DPH.

Fixne náklady sú 200,- € plus DPHa zálohove platby vo vyske 100,-€ plus DPH.

Ak máte záujem neváhajte zavolať, bude rýchlo obsadený.

Viac informácií Mária Dovalová +421 949 333 999


EN
We offer a commercial space for rent on Gorkého Street. The store has an area of 84 m2.

The commercial space is located in the very center of the city and has displays along the entire length of the store. It is located in a new building with offices, in the transition from Laurincká to Gorkého street. The pedestrian zone starts, which is a big advantage, because you or your clients can also come by car.

There are several establishments in this crossing, such as pharmacy, restaurant, etc. There are many businesses in the building and in the surrounding area. This space is also suitable as a hair salon, a bank branch, or a real estate or travel agency and many others.

The price is €1,200 plus VAT.

Fixed costs are €200 plus VAT and advance payments of €100 plus VAT.

If you are interested, do not hesitate to call, it will be filled quickly.

More informations Maria Dovalova +421 949 333 999

Súbor_000 (8).jpeg Súbor_001 (3).jpeg Súbor_003 (1).jpeg Súbor_007.jpeg Súbor_005.jpeg Súbor_006.jpeg

Pre viac informácií, prosím, volajte
0948 963 963

Novinky e-mailom

Ak chcete pravidelne dostávať informácie o nových nehnuteľnostiach v našej ponuke, prihláste sa prosím k odberu newsletteru.

Prihlásenie k odberu noviniek
Poslať na e-mail
REI PREMIUM JE PRÉMIOVÁ REALITNÁ KANCELÁRIA, ČLEN ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA, S PôSOBISKOM PREDOVŠETKÝM V BRATISLAVSKOM KRAJI, KTORÁ SVOJIM KLIENTOM UŽ VIAC AKO 10 ROKOV PONÚKA SVOJIM KLIENTOM NADŠTANDARDNÉ SLUŽBYV OBLASTI SPROSTREDKOVANIA PREDAJA, PRENÁJMU A KÚPY NEHNUTEĽNOSTÍ. VäČŠINU NAŠICH PONÚK MÁME V EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ A TOMU ZODPOVEDAJÚ AJ NAŠE SLUŽBY. REI PREMIUM JE TOU PRAVOU VOĽBOU PRE INVESTOROV, DEVELOPEROV, ALE I KLIENTOV JEDNOTLIVCOV HĽADAJÚCICH SVOJE BÝVANIE.